…And then it was December

louisejpegKære alle sammen :) Håber I nyder december og får julehygget en hel masse? Det er ved at være længe siden jeg sidst har kigget herind – jeg synes bare der er så mange ting jeg hellere vil lave når jeg har fri end at tage billeder af mit tøj og lave collager med variationer over de samme temaer igen og igen… Lidt mere frihed, lidt mindre ‘se mig’ og lidt færre ‘to do’s’ og tid bag computeren ;)

Domænet til siden her udløber engang i januar, så måske jeg kigger ind en enkelt gang eller to inden da, men ellers tror jeg min ‘blogkarriere’ er ved at være forbi. Med mindre jeg altså finder på noget helt andet og meget mere spændende at skrive om! ;)

…Dét tænker jeg lige videre over, og så får I et par detaljebilleder fra vores stue imens. Det er virkelig ikke særlig meget jeg har fået pyntet op til jul (endnu), men de små pynteting der er, er fine og hyggelige (og alle fra Søstrene Grene og Føtex). De quiltede velourpuder er fra Day og også ret nye; de var smådyre men alle pengene værd. SÅ perfekte!

I morgen har jeg min sidste fridag inden jul, og den skal jeg bruge i Hamborg sammen med B, mit visakort, curry wurst – og måske en tur i Dom med den her lille gut når han kommer hjem fra kindergarten:

rileyHa’ en rigtig glædelig jul hvis vi ikke ‘snakkes ved’ inden da! -xx

 

Reklamer

4 thoughts on “…And then it was December

 1. Rebekka siger:

  Neeeej ikke stoppe :'( Buhuuu!!

 2. Caroline siger:

  Øv, jeg vil komme til at savne din blog. Jeg håber, du ombestemmer dig, men ellers forstår jeg dig godt. Det virkelige liv er bare vigtigere.:)

  Rigtig god jul!

  //Caroline

 3. Line siger:

  Jeg håber, ligesom de andre, at du finder på noget andet end at lukke din blog ned. Savner at læse med herinde :-)

  /Line

 4. Jeg har ellers nydt at følge med i dine små hverdagsglimt og inspirationsøjeblikke! Men når gejsten og lysten ikke er der, og den virkelig verden trækker mere, så er det måske det rigtige. Selvom jeg, som de andre, vil savne dine input :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: